Menu
Doet u ook mee met de e-BATTLE?

Doet u ook mee met de e-BATTLE?

Veel scholen hebben een hoog energieverbruik. Met het treffen van gebouwgerelateerde maatregelen kunnen zij meestal veel energie besparen. Veel Overijsselse basisscholen zijn ook al bezig met het verduurzamen van hun schoolgebouw, o.a. door bijvoorbeeld de aanleg van zonnepanelen of de aanschaf van LED-verlichting. Maar wat zeker zo belangrijk is, is bewustwording en gedragsverandering. Extra isolatie heeft immers niet zo veel nut als iedereen de deuren en ramen open laat staan. Met deelname aan de e-BATTLE worden leerlingen van groep 7 & 8 uitgedaagd om campagne te voeren om zo veel mogelijk energie te besparen op school.

e-BATTLE

De e-BATTLE is een educatief project, waarbij leerlingen van Overijsselse basisscholen op eigen wijze campagne voeren om zoveel mogelijk energie te besparen op school. Vijftien scholen gaan met elkaar de battle aan. Welke school voert de beste campagne en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Download de flyer voor meer informatie; Flyer e-battle 2019-2020 en bekijk de video van de winnaar van de e-BATTLE 2019; de Cazemierschool.

Aanmelden

Dit schooljaar kunnen 15 scholen deelnemen aan de e-BATTLE.  Doet uw school ook mee? Meld u dan aan bij Loet van der Heijden via heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl of via 038 425 09 78. Aanmelden kan tot vrijdag 18 oktober 2019.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media