Menu
e-BATTLE: Leerlingen in de strijd tegen energieverspilling!

e-BATTLE: Leerlingen in de strijd tegen energieverspilling!

Durft jouw school de uitdaging aan?

In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling. Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst. Durft jouw school de strijd aan te gaan?

In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar! Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring, en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.

Bekijk hier de flyer voor alle praktische informatie over de e-BATTLE

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden kan door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen, jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl. Maar wacht niet te lang! Er is namelijk slechts plek voor 15 scholen. Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Ook dan kun je bij Ilse terecht. Bellen mag ook op 06 498 767 98.

Final battle
Benieuwd hoe het er op zo’n “final battle” aan toe gaat? Bekijk dan hier het compilatiefilmpje van het eindevent van de e-BATTLE van 2019. In 2019 combineerden we het eindevenement van de e-BATTLE (basisonderwijs) met eindevenement van Adviseurs van de Toekomst (voortgezet onderwijs).

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media