Menu
Inspiratie nodig voor een groen schoolplein?

Inspiratie nodig voor een groen schoolplein?

Kennisbijeenkomst ‘Maak gebruik van je groene klaslokaal!’

Een groen schoolplein biedt volop mogelijkheden om buiten les te gaan geven. Niet alleen buitenles over de groene elementen op het plein, maar ook lessen voor vakken als taal, rekenen, geschiedenis en kunst. Op 7 november organiseert het programmateam Groene Schoolpleinen Overijssel hier een kennisbijeenkomst over. Voorbeeldmateriaal, handige hand-outs en tips om zelf gelijk mee aan de slag te gaan.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link. 

Fietsexcursie langs groene schoolpleinen

Is jouw school geïnteresseerd in een groen schoolplein? En zou je graag eens een aantal groene pleinen willen bekijken? Ga dan mee op fietsexcursie langs goede voorbeelden van een groen schoolplein in Zwolle op 20 november van 14:00 tot 17:00. We bezoeken 4 groene schoolpleinen onder begeleiding van Christiane Orth van Twintig10, ontwerper en procesbegeleider van groene schoolpleinen. Bij elke school krijg je een toelichting op het ontwerp, kun je het plein bekijken en is er ruimte om vragen te stellen.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het programma Groene schoolpleinen Overijssel, neem dan contact op met de projectleider Anne-Floor Zuurbier, 038-4250960, zuurbier@natuurenmilieuoverijssel.nl.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media