Menu
Twee boerderijeducatie platforms actief in Overijssel

Twee boerderijeducatie platforms actief in Overijssel

Afgelopen jaar is LTO Noord begonnen met het opleiden van educatieboeren in Oost-Nederland. In Overijssel zijn ongeveer 20 educatieboeren actief en dit aantal groeit nog steeds! Op de boerderij kunt u met uw klas terecht voor leuke en leerzame praktijkles. De educatieboeren nemen uw klas mee in de beleving van de boerderij. De leerlingen zien waar hun voedsel vandaan komt en ze denken na over maatschappelijke vragen zoals over leven en dood, voortplanting, voeding en gezondheid. Kijk voor meer informatie over boerderijeducatie op de website. 

In Overijssel zijn twee platforms actief;
1) Boerderijeducatie Salland
2) Boerderijeducatie IJsseldelta.

Bij Boerderijeducatie IJsseldelta kom je niet alleen kijken op de boerderij maar mag je het boerenleven ook echt beleven. Onze boeren vinden het belangrijk dat de leerlingen op een leuke maar leerzame manier leren over waar ons voedsel vandaan komt. Kom gezellig meedoen met de boer!

Boerderijeducatie IJsseldelta
Neem voor vragen of boekingen contact op met Iris Vos, Coördinator Boerderijeducatie IJsseldelta, via 0653106349 of mtskoersen@outlook.com.

Boerderijeducatie Salland:
Neem voor vragen of boekingen contact op met de stuurleden van Boerderijeducatie Salland via boerderijeducatie.salland@gmail.com.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media