Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Bij NME Overijssel hebben we het schooljaar opgedeeld in vijf vaste uitleenperiodes van zes tot acht weken. Tijdens deze periodes staat het door jou aangevraagde educatiemateriaal bij jou op school en kun je er op een geschikt moment mee aan de slag. Tussen de periodes door worden de lesmaterialen gehaald en gebracht door onze vrijwilligers. Hier vind je alle data op een rijtje.

Uitleenperiodes 2022-2023

In schooljaar 2022-2023 staan de volgende uitleenperiodes op het programma:

periode deadline reserveren start- en einddatum
1 vrijdag 9 september maandag 12 september – vrijdag 11 november
2 vrijdag 4 november maandag 14 november – vrijdag 20 januari
3 vrijdag 13 januari maandag 24 januari – vrijdag 17 maart
4 vrijdag 10 maart maandag 20 maart – vrijdag 19 mei
5 vrijdag 12  mei maandag 22 mei – vrijdag 30 juni

Vergeet niet je materialen op tijd te reserveren.

Hoe bestel ik NME-materialen?

Op de pagina Aanbod Educatie kun je onze educatieve materialen vinden en reserveren. Om deze materialen aan te vragen moet je inloggen. Alle scholen in de NME-gemeentes hebben aan het begin van het schooljaar van ons een inlognaam en wachtwoord ontvangen. Ben je deze gegevens kwijt? Neem dan even contact met ons op.

Ook scholen, BSO’s en kinderopvangorganisaties buiten de NME-gemeentes kunnen ook materialen aanvragen, tegen een kleine vergoeding. Neem wederom even contact op als je hiervan gebruik wilt maken. 

Bekijk hier het NME aanbod!

Heb je een vraag over het bestellen, de uitleenperiodes of over iets anders? Neem eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen!

Altijd op de hoogte

Wil je herinnerd worden aan de reserveringsdeadline? Abonneer je dan op de mailing Doe mee met NME, die voorafgaand aan elke uitleenperiode wordt verstuurd.

Aanmelden voor de mailing ‘Doe mee met NME’