Menu
Hoe reserveren?

Hoe reserveren?

Materialen van Natuur en Milieu Overijssel kun je reserveren door gebruik te maken van het digitale reserveringssysteem. In dit reserveringssysteem staat ons gehele aanbod. Met jouw persoonlijke inlogcode en wachtwoord kun je direct jouw schoolgegevens invoeren en materialen reserveren.

Wanneer jouw school nog geen inlogcode heeft of je bent deze vergeten, dan kun je deze aanvragen bij nme@natuurenmilieuoverijssel.nl

De basisscholen en BSO’s in de gemeenten Dinkelland, Hardenberg, Oldenzaal, Rijssen Holten, Steenwijkerland en Zwartewaterland kunnen kosteloos gebruik maken van het aanbod van Natuur en Milieu Overijssel dankzij een bijdrage van de gemeente.

Excursies en gastlessen bij de overige provinciale NME-aanbieders kun je rechtstreeks bij de aanbieder reserveren. Contactgegevens staan vermeld bij het aanbod.

Distributie materialen

Ieder jaar zijn er 5 distributieperiodes waarin de materialen verzonden worden. Aan deze periodes zitten deadlines gekoppeld waarvoor je de materialen dient te bestellen. Voor schooljaar 2019/2020 gaat het om de volgende deadlines en distributiemomenten:

  • Maandag 2 september 2019
  • Maandag 4 november 2019
  • Maandag 13 januari 2020
  • Maandag 9 maart 2020
  • Donderdag 23 april 2020
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media