Menu
Hoe reserveren?

Hoe reserveren?

Materialen van Natuur en Milieu Overijssel kunt u reserveren door gebruik te maken van het digitale reserveringssysteem. In dit reserveringssysteem staat ons gehele aanbod. Met uw inlogcode en wachtwoord kunt u direct uw schoolgegevens invoeren en materialen reserveren.

Wanneer uw school nog geen inlogcode heeft of u bent deze vergeten, dan kunt u deze aanvragen bij nme@natuurenmilieuoverijssel.nl

De basisscholen en BSO’s in de gemeenten Dinkelland, Hardenberg, Oldenzaal, Rijssen Holten, Steenwijkerland, Wierden en Zwartewaterland kunnen kosteloos gebruik maken van het aanbod van Natuur en Milieu Overijssel dankzij een bijdrage van de gemeente.

Excursies en gastlessen bij de overige provinciale NME-aanbieders kunt u rechtstreeks bij de aanbieder reserveren. Contactgegevens staan vermeld bij het aanbod.

Distributie materialen
Ieder jaar zijn er 5 distributieperiodes waarin de materialen verzonden worden. Aan deze periodes zitten deadlines gekoppeld waarvoor u de materialen dient te bestellen. Voor schooljaar 2018/2019 gaat het nog om de volgende deadlines en distributiemomenten:

Deadline reserveren         Distributie
14 sept. 2018 Wk 39
9 nov. 2018 Wk 47
18 jan. 2019 Wk 5
15 mrt. 2019 Wk 13
26 apr. 2019 Wk 20

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media